Home » Chia sẻ » Những lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh hay nhất

Những lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh hay nhất

Những lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh hay nhất. Hãy gửi tặng những người bạn yêu quý những lời chúc giáng sinh ngọt ngào bằng tiếng Anh. Sẽ rất thú vị đó.


nhung-loi-chu-giang-sinh-noel-hay-nhat-bang-tieng-anh

Thuthuattienich.com đã từng chia sẻ với các bạn rất nhiều hình nền giáng sinh cực đẹp cho máy tính, điện thoại, cũng như những bài hát giáng sinh cực hay, ảnh nền Facebook cực ấn tượng bạn có thể xem ở đây:

Hôm nay mình tiếp tục chia sẻ với các bạn những lời chúc giáng sinh hay bằng tiếng anh cho các bạn gửi tặng những người mình yêu quý nhân dịp giáng sinh sắp đến nha.

Lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh hay nhất

1. At the stroke of midnight on Christmas, if a fat man dressed in a red suit jumps through your window, grabs you and puts you in a sack, don”t panic. I told Santa I wanted YOU for Christmas!

Nửa đêm Giáng Sinh, nếu một ông già mập mặc đồ đỏ nhảy qua cửa sổ, gói bạn lại và cho vào bao tải thì đừng có chống cự nhé. Tôi đã nói với ông Noel rằng tôi muốn có BẠN trong Giáng Sinh này.

2.Faith makes all things possible; Hope makes all things work and Love makes all things beautiful. May you have all the three for this Christmas. Merry Christmas!

Niềm tin làm mọi thứ trở nên khả thi; Hi vọng làm mọi thứ hoạt động và Tình yêu làm mọi thứ đẹp đẽ. Chúc bạn có cả 3 điều ấy trong mùa Giáng Sinh này.

3. Christmas waves a magic wand over this world, making everything softer than snowflakes and all the more beautiful. Wish you a Magical Christmas.

Giáng Sinh vẫy cây gậy thần kỳ làm cho mọi thứ mềm mại hơn cả bông tuyết rơi và đẹp hơn bao giờ hết. Chúc bạn một Giáng Sinh thần kỳ.

4. May this Christmas be so special that you never ever feel lonely again and be surrounded by loved ones throughout!

Chúc cho Giáng Sinh này đặc biệt đến nỗi bạn sẽ không bao giờ còn cảm thấy cô đơn nữa và luôn có những người thương yêu bên cạnh.

5. You are special, you are unique; may your Christmas be also as special and unique as you are! Merry Christmas!

Bạn thật đặc biệt. Bạn thật tuyệt vời! Chúc Giáng Sinh của bạn cũng đặc biệt và tuyệt vời như bạn vậy.

7. Everything starts a new with the new year coming. May your new year be filled with the happinest things and yuor days with the bringtest promise.

Mọi thứ lại bắt đầu khi năm mới đang đến. Chúc bạn năm mới đầy hạnh phúc và những tháng đầy triển vọng và hạnh phúc nhất.

8. Hoping this card bring your my sinceve greetings. you will be blessed through the coming year in fullest measure.

Hy vọng tấm thiệp này sẽ chuyển đến những lời chúc chân thành của tôi đến với bạn. Bạn sẽ tràn đầy hạnh phúc trong tương lai.

9. You one my favourite in structor. I send you a Valentine greeting.

Anh là huấn luyện viên em yêu quý nhất. Em gửi anh lời chúc mừng nhân ngày ” Lễ Tình Nhân “.

10. Have a happy and profitable year.

Chúc bạn năm mới vui vẻ và phát tài.

11. Bringing your good wishes of happiness this Chritmas and on the coming year.

Gửi đến bạn những lời chúc hạnh phúc trong ngày lễ Giáng Sinh và năm mới.

12. This is another good beginning. May you be richly blessed with a succesfull new year. May my sincere blessing suround spendid travel of you life.

Mọi việc lại bắt đầu tốt đẹp. Chúc bạn thành công trong năm mới. Những lời chúc chân thành của tôi đến với cuộc sống huy hoàng của bạn.

13. Hearty felications on your completing the post-graduate course acquiring the degree of Master of Sinse.

Nồng nhiệt chúc mừng thành công lớn của bạn là đã hoàn thành khoá nghiên cứu sinh và đạt được bằng Thạc Sĩ.

14. Best wishes from us both on your engagement. We hope you will have everything you wish for in life together.

Chúng tôi chúc mừng hai bạn nhân ngày đính hôn của các bạn. Hy vọng rằng các bạn đạt được những gì hằng mong muốn trong cuộc sống chung.

15. Sincere congragulation from the botton of my heart on your marrige.

Lời chúc mừng tận đáy lòng nhân dịp lễ thành hôn của bạn.

16. Sending you this present with my heart and with that you’ll be happy in fullest measure. May the happinest things alway happen to you.

Gởi đến bạn món qùa này với cả at61m lòng và một lời chúc bạn sẽ hạnh phúc tràn đầy. Những điều hạnh phúc nhất luôn đến với bạn.

17 Allow me to congragulation you on arrival of the new year and to extend to you all my good wishes for your perfect health and lasting prosperity.

Cho phép tôi chúc mừng bạn nhân dịp năm mới đến và xin gửi đến bạn những lời chúc tốt đẹp: dồi dào sức khỏe và thịnh vượng.

18. I congragulation you wholeheratedly on your blessful marriage. May the significant bond fruit everlasting felicity on your new family.

Tôi nhiệt thành chúc mừng hạnh phúc cuộc hôn nhân của bạn. Mong rằng sự kết hợp này sẽ mang lại hạnh phúc mãi mãi cho gia đình mới của bạn.

19. Let me offer you my sincerest congragulation upon the arrival of your son. I can well imagine the joy which it must affod yourself and your family.

Cho tôi gửi lời chúc mừng chân thành nhất của tôi nhân dịp bạn có thêm một cậu con trai. Có thể tượng tưởng cậu bé em lại niềm vui cho bạn và gia đình bạn biết bao.

20. I trust that your marrige will be a source of blessing and happiness of your both, please accept this little present with my congragu;ations upon your happy wedding.

Tôi tin tưởng rằng cuộc hôn nhân của bạn sẽ là nguồn vui và hạnh phúc cho cả hai người. Hãy nhận món qùa nhỏ này với lời chúc mừng của tôi trong lễ cưới đầu hạnh phúc cuả bạn.

21. We met get together to know each other but say ” good-bye” at last in such a crowded world. May our friendship grow more dear inspite of time and space.

Trong đời chúng ta gặp nhau để rồi cuối cùng nói hai tiếng ” chia tay “. Chúc tình bạn của chúng ta mãi mãi vượt qua thờii gian và không gian.

22. To my dearrest love on this joyous Christmas.

Gửi người thân nhất trong ngày lễ Giáng Sinh vui vẻ này.

23. I didn’t think that I could ever trust happiness. The I met you. Happy Valentine’s Day dear.

Anh không nghĩ rằng anh có thể có hạnh phúc thực sự cho đến ngày anh gặp em. Chúc em ” Ngày Tình Nhân ” hạnh phúc.

24. Wishing you a happy Valentine’s Day. Keep up the good work !

Chúc em : Ngày Tình Nhân ” hạnh phúc. Hãy theo đuổi công việc tốt đẹp của em!

25. On this Valentine’s day, just like every day, all I have is love for you.

 Trong ” Ngày Tình Yêu ” này cũng như mọi ngày khác, tất cả những gì tôi có là tinh yêu dành cho em.

26. I hope that the coming year bring you peace and prosperity.

Mong rằng năm mới sẽ mang sự bình yên và phát đạt đến cho bạn.

27. Though distance separates us and time keeps us going on our own way, through each and every day I will hold in my heart the caring and blessing for you and never let you go.

Dù không gian có phân cách chúng ta và thời gian có trôi đi mỗi ngày, tôi vẫn giữ trong tim sự quan tâm và những lời chúc tốt đẹp cho em.

28. Send you my beautiful blessing that is as sweet as a flower to be your companion till the and of the world. Happy birthday to you.

Gửi đến em những lời chúc tốt đẹp nhất, ngọt ngào như những bông hoa này, vì em đã cùng anh đi đến tận cùng thế giới. Chúc sinh nhật hạnh phúc.

29. On such a day like your birthday, may you be in arm with a truly happy day bringing fulfillment of your favorite hope your brightest promise.

Trong ngày sinh nhật tốt đẹp này, chúc bạn những ngày thực sự hạnh phúc ở trong tầm tay của bạn. Và những ước mơ rực rỡ nhất đều có thể thực hiện được.

30. Let my deep blessing always. Surround magnificent travel of your life. I hope in years to come you will hane a good health and plain sailing.
Happy birthday.

Hãy để những lời chúc sâu lắng của tôi luôn ở bên cạnh cuộc sông tuyệt vời của bạn. tôi hy vọng trong năm tới bạn luôn khỏe mạnh và thuận buồm xuôi gío trong công việc. Sinh nhật vui vẻ.

31. I want to wish you love and happiness on your birthday.

Tôi chúc bạn tìng yêu và hạnh phúc nhân dịp sinh nhật của bạn.

32. I wish I knew some way to let you know the gratitude.
I fell for you my dear teacher but jusrt can’t say.
So I hope this little card will show, at least, in part the Warmest appeciation that is come from the botton of my heart.

Ước gì em có thể bày tỏ lòng biết ơn của em đối với thầy, thầy kính mến của em, nhưng thật khó nói nên lời. Em mong rằng tấm thiệp này sẽ bày tỏ phần nào sự biết ơn sâu sắc từ đáy lòng em.

33. It’s been so long since we have gotton together. Here is a little card to let you know that you’re in our thoughts often.

Chúng ta quen nhau đã lâu. Tấm thiệp này để biết rằng em luôn ở trong suy nghĩ của tôi.

34. The further I am away from you the more I am thinking of you.
There is no end to your instruction
There is no end to my gratitude.
Wish you health, peaceful and happy.

Càng ở xa em càng nghĩ nhiều về thầy. Những lời thầy dạy bảo và sự biết ơn của em là vô cùng. Chúc thầy mạnh khỏe, bình an và hạnh phúc.

35. Dear,
A Merry Christmas and a happy New Year to you ! Allow me to offer you Season’s Greeting on the advent of what will surely be a bringt and prosperous New Year, I trust that you and your family are enjoying this holiday Season in execllent health.
My family, who are well and happy, join me my good wishes. May every year unite our hearts more closly.

Bạn mến,
Một Giáng Sinh vui vẻ và năm mới hạnh phúc đến với bạn .
Tôi và gia đình tôi xin gửi lời chúc tốt đẹp đến gia đình bạn.
Cầu mong gia đình bạn khỏe mạnh trong mùa nghĩ lễ.
Và mong mỗi năm tình thân của chúng ta càng gắn bó.

36. Dear Mom,
Warm wishes on your birthday, I wish that I could be there to celebrate it with you, but that is impossible. I send along my love and affection. I’m also sending a little gift. I hope you like it. Take care ! 
Your son.

Mẹ yêu dấu
Con xin gởi những lời chúc tốt đẹp nhân sinh nhật của mẹ. Con ước gì mình có thể có mặt ở đấy chia vui cùng mẹ nhưng con không thể. Con gởi cùng món qùa nhỏ này là tình yêu và lòng thành kính mến của con. Con hy vọng mẹ sẽ thích món qùa đó. hãy giữ gìn sức khoẻ.
Con trai của mẹ

37. What great news about your engage ment ! Best wishes to you both from a doting aunt and uncle.May you enjoy every happiness ang success in your life together.

Cuộc hứa hôn của cháu là một tin trong đại ! Cô và chú lẩm cẩm này xin gởi đến cho cả hai cháu những lời chúc tốt đẹp nhất. Chúc cho cả hai cháu được hưởng mọi hạnh phúc và thành đạt trong cuộc sống chung đôi.

38. Congragulation on your twenty-fifth wedding anniversary ! You have had so many woderful years togethers. I can only wish you more of same ahead. Happy anniversary.

Xin chúc mừng hai bạn nhân lễ kỷ niệm hai mươi lăm năm ngày hai bạn kết hôn. Hai bạn đã hưởng nhiều năm tuyệt vời như thế bên nhau. Tôi chỉ có thể chúc bạn hưởng thêm nhiều năm tương tự trong thời gian tới. Chúc ngày kỉ niện hạnh Phúc.

39. May this time of our savior’s birth bring you joy good helth throughout the coming year.

Cầu cho sự Giáng Sinh của đấng Cứu Thế trong thời gian này đem lại cho các bạn hạnh phúc và sức khỏe trong suốt năm tới.

40. Just a note to say I wish you both a very Happy Hanukkah and a happy helthy, prosperous New Year. We are looking forward to better times. May this coming year be the best one ever.

Đây chỉ là lá thư ngắn để tôi chúc hai bạn một lễ Hanukkah cực kỳ vui vẻ và một năm hạnh phúc, an khang, thịnh vựơng. Chúng ta đang chờ đón những thời kỳ tốt đẹp hơn. Cầu cho năm sắp tời đây là năm đẹp nhất từ trước tới nay.

41. With 2000..fast approaching, we wish you both all the best and a very Happy New Year. May this year bring helth, prosperity, and peace to us all.

Trong khi năm 2000.. đang nhanh chóng đến gần, chúng tôi chúc cho hai bạn những điều tốt đẹp nhất và một năm mới cực kỳ hạnh phúc.Cầu mong cho năm nay mang lại sức khỏe, thịnh vượng, và an bình cho tất cả chúng ta.

42. I write to congragulate you on your silver wedding anniversary. I wish you many, many more years of wedded bliss.

Mình viết thư này chúc mừng ngày kỉ niệm đám cưới bạc của hai bạn. Mình chúc hai bạn thật nhiều, thật nhiều năm hạnh phúc.

43. Wishing you helth and happiness in the year to come.

Chúc bạn khỏe và hạnh phúc trong năm mới.

44. Wishing your path is very spacious, you will have full engergy and confident to get desireble things.

Chúc cho con đường anh đi luôn rộng thênh thang. Anh có đầy niềm tin và nghị lực để có điều mình mong muốn.

45. Mun ! on occasion of your birthday, wishing you a good helth and lucky, the most happiness will come to mum your life.

Mẹ yêu ! Sinh nhật của mẹ con chúc mẹ mạnh khỏe và những may mắn, hạnh phúc nhất sẽ đến với mẹ trong cuộc đời.

46. Darling ! on occasion of you birthday, wishing you success more. Hoping that you will love me forever same as the first time and you are always besides me.

Anh yêu ! Sinh nhật anh em chúc anh gặt hái nhiều thành công. Mong anh mãi yêu em như ngày đầu và luôn ở bên em.

47. Congragulation your birthday, we wish you young and nice forever and happiness. You are teacher that we love and respect.

Mừng sinh nhật cô chúng em chúc cô luôn tươi trẻ mạnh khỏe và hạnh phúc. Mãi mãi là người chúng em yêu qúi.

48. On occasion of your 20th birthday, wishing you happy and beatiful, young.The best wishes to you with the most lucky, the best and most happiness will come to you in new age.

 Nhân dịp sinh nhật lần thứ 20 của em, chúc em luôn tươi khỏe, trẻ đẹp. Cầu mong những gì may mắn nhất, tốt đẹp nhất và hạnh phúc nhất sẽ đến với em trong tuổi mới.

49. On occasion of new year, wishing your family the most happiness in new year Everything is the best !

Nhân dịp năm mới em xin chúc gia đình anh chị một năm mới thật hạnh phúc, vạn sự như ý !

50. Wishing you birthday far from house byt still happy. Try to see to future.

Chúc em một sinh nhật xa nhà nhưng vẫn hạnh phúc. hãy cố gắng hướng tới tương lai.

51. On occasion God’s birthday, I wish you and your family a Merry and happy Christmas.

Nhân ngày Chúa ra đời anh chúc em và gia đình tận hưởng một mùa Giáng sinh vui vẻ.

52. On occasion of new year, wishing your family the most happyness in new year. Everything is OK.

Nhân dịp năm mới ! Em xin chúc anh chị một năm mới thật hạnh phúc. An khang thịnh vượng.

53. Wishing you a happy birthday. Praying you luckily.

Chúc em một sinh nhật thật nhiều ý nghĩa và hạnh phúc. Cầu mong mọi điều may mắn sẽ đến với em.

54. This present is not valuable itself, but it is a souvenir heroto, it brings all most my warm sentiment. happy birthday to you.

Tặng phẩm này riêng nó chẳng có ý nghĩa gì cả, nhưng mà kỉ niệm ở đây là anh gởi cho em tất cả những tình cảm tha thiết nhất. Sinh nhật vui vẻ.

55. Beacause of poor, I only present teachers who have instructed me step on properway. Two present have great mean: more brilliant score 10, simple card with you healthy, get more achievement. I hope that you will pleasant for two presents which I present to you my respectful.

Nhà nghèo, em chỉ tặng các thầy cô đ dẫn dắt em đi con đường đúng đắn hai móm quà nhỏ nhưng ý nghĩa lớn: thật nhiều điểm 10 đỏ chói, tấm thiệp đơn sơ cùng lời chúc các thầy cô mạnh khỏe, gặt hái đợc nhiều thành công. Em hy vọng các thầy cô sẽ hài lòng với hai món quà em dâng tặng với ấm lòng thành kính.

56. Teachers ! it is not November 20 I remember you. To me, every days is November 20. I wish you mey, happy forever and you are proudof with your students who are always your good and excellence children.

Thầy ơi ! không phải chỉ có ngày 20-11 con mới nhớ đến thầy. Mà đối với con, ngày nào cũng đều là 20-11.Con kính chúc tthầy mãi vui tươi hạnh phúc và hãnh diện bên những học sinh luôn là con ngoan trò giỏi của mình.

57. Thanksgiving: You are teachers of us, you give us voice images, thought so that we build to our life.

Xin cảm tạ thầy cô – là thầy cô của chúng em, đã cho chúng em một lời nói, hình ảnh ý tưởng để chúng em xây đắp cuộc đời.

58. Nice day, new year, my dears ! By all my heart, I wish you will improve in love, in common sense and more helthy. May be these are most valuable properties.

Ngày lành, năm mới, cháu yêu quý ! bằng tất cả tấm lòng mình cô chúc cháu được tăng tiến trong tình thương, trong lẽ phải và nhiều sức khỏe. Đó là tài sản quý giá nhất.

59. On occasion of Vietnam Teacher’s Day. wishing you and your family a good health, happiness and success in your life.

Nhân ngày nhà giáo Việt Nam 20-11. Kính chúc thầy cô và gia đình được dồi dào sức khỏe, hạnh phúc luôn thành đạt trong cuộc sống.

60. Wishing Grandfaher a merry on Thanksgiving Day. I only hope that will be herewith grandfather. I memory very much about happy time at grandfather’s house on Thanksgiving Day.
I send greeting to allmy relatives and hope that Grandfather will embrace and kiss my newest niece.
Have a wonderful Day.

Kính chúc cho ông bà một ngày lễ tạ ơn vui vẻ. Cháu chỉ mong là cháu có mặt ở đó với hao ông bà. Cháu nhớ rất nhiều đến những thời gian hạnh phúc tại nhà của ông bà vào ngày tạ ơn.
Cháu gởi lời chào đến tất cả họ hàng và xin ông bà ôm hôn giúp cháu đứa cháu gái mới nhất của cháu.
Mong mọi người có một ngày tuyẽt vời.

61. On occasion of New Year, wishing you happiness and lucky.

Nhân dịp năm mới tôi chúc các ngài gặp được nhiều sự may mắn và hạnh phúc.

62. On occasion of New Year, wishing all your family happiness and lucky.

Nhân dịp năm mới tôi kính chúc toàn thể gia đình bạn một năm mới gặp được nhiều may mắn và hạnh phúc.

63. Lovable Christmas Quotes and Sayings

64. Bless us Lord, this Christmas, with quietness of mind;
Teach us to be patient and always to be kind.

65. Peace on earth will come to stay,
When we live Christmas every day.

66. Whatever else be lost among the years,
Let us keep Christmas still a shining thing:
Whatever doubts assail us, or what fears,
Let us hold close one day, remembering
Its poignant meaning for the hearts of men.
Let us get back our childlike faith again.

67. Christmas!
The very word brings joy to our hearts.
No matter how we may dread the rush,
the long Christmas lists
for gifts and cards to be bought and given–
when Christmas Day comes
there is still the same warm feeling we had as children,
the same warmth that enfolds our hearts and our homes.

67. Wishing you all the great things in life, hope this day will bring you an extra share of all that makes you happiest.

68. Christmas is a time when you get homesick – even when you’re home. ~Carol Nelson

69. I have always thought of Christmas time, when it has come round, as a good time; a kind, forgiving, charitable time; the only time I know of, in the long calendar of the year, when men and women seem by one consent to open their shut-up hearts freely, and to think of people below them as if they really were fellow passengers to the grave, and not another race of creatures bound on other journeys. ~Charles Dickens

70. The best of all gifts around any Christmas tree: the presence of a happy family all wrapped up in each other. ~Burton Hillis

71. One of the most glorious messes in the world is the mess created in the living room on Christmas day. Don’t clean it up too quickly. ~Andy Rooney

72. Our hearts grow tender with childhood memories and love of kindred, and we are better throughout the year for having, in spirit, become a child again at Christmas-time. ~Laura Ingalls Wilder

73. Isn’t it funny that at Christmas something in you gets so lonely for – I don’t know what exactly, but it’s something that you don’t mind so much not having at other times. ~Kate L. Bosher

74. Even as an adult I find it difficult to sleep on Christmas Eve. Yuletide excitement is a potent caffeine, no matter your age. ~Carrie Latet

75. Christmas is a time when kids tell Santa what they want and adults pay for it. Deficits are when adults tell the government what they want and their kids pay for it. ~Richard Lamm

76. In the old days, it was not called the Holiday Season; the Christians called it ‘Christmas’ and went to church; the Jews called it ‘Hanukkah’ and went to synagogue; the atheists went to parties and drank. People passing each other on the street would say ‘Merry Christmas!’ or ‘Happy Hanukkah!’ or (to the atheists) ‘Look out for the wall!’ ~Dave Barry, “Christmas Shopping: A Survivor’s Guide”

77. I sometimes think we expect too much of Christmas Day. We try to crowd into it the long arrears of kindliness and humanity of the whole year. As for me, I like to take my Christmas a little at a time, all through the year. And thus I drift along into the holidays – let them overtake me unexpectedly – waking up some find morning and suddenly saying to myself: “Why, this is Christmas Day!” ~David Grayson

78. I heard the bells on Christmas Day.
Their old familiar carols play.
And wild and sweet the words repeat.
Of peace on earth goodwill to men. ~Henry Wadsworth Longfellow 

79. He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree. ~Roy L. Smith

80. Wouldn’t life be worth the living
Wouldn’t dreams be coming true
If we kept the Christmas spirit
All the whole year through?
~Author Unknown

81. I’m dreaming of a white Christmas,
Just like the ones I used to know,
Where the tree tops glisten
And children listen
To hear sleigh bells in the snow…
~Irving Berlin

82. Santa is very jolly because he knows where all the bad girls live. ~Dennis Miller

83. Christmas gift suggestions: To your enemy, forgiveness. To an opponent, tolerance. To a friend, your heart. To a customer, service. To all, charity. To every child, a good example. To yourself, respect. ~Oren Arnold

 84. 

__________________ ☆
__________________☆☆
_________________☆☆☆
________________☆Hello,´♥`
_______________☆I Have….´♥`
______________☆Come Here´♥`
_____________☆To Wish You ´♥`
____________☆Merry Christmas´♥`
___________☆And Also, A Happy´♥`
__________☆New Year To You For´♥`
_________☆2010… I Hope The New ´♥`
________☆Year Brings You Loads Of ´♥`
_______☆Happiness And Good Health. ´♥`
_____☆I Hope You Have A Nice Day On ´♥`
____☆Christmas Day, Filled With Lots Of ´♥`
___☆Family Time…..And Of Course Eating ´♥`
__☆Lots Of Nice Foods, And Candies. I Hope´♥`
_☆That Santa Is Good To You As Well And He´♥`
.☆Brings You lots Of Presents On Christmas Day´♥`

85. I hope you have a Merry Chrismas and a
Happy New Year and I hope you like my Chrismas Tree…
*
***
*****
*******
*********
***********
**************
****************
******************
*********************
***********************
************
************
************
********

86. 

(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
¸.·… ´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·.
-:¦:-·’*:·. ·’*:·-:¦br />-:¦:-·’*:·.HAVE ·’*:·-:¦br />-:¦:-·’*:·..A .·’*:·-:¦br />-:¦:-·’GREAT’… *:·-:¦br />-:¦:-·’*:·…WEEKEND… !…. :.·”*:·-:¦br />… -Click here to view full size:-.’*:. .”*:.-Click here to view full sizebr />(¯`v´¯)
.`·.¸.·´… ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·
Love and hugs,

87. Hope you have A Merry Christmas and Happy New Year

*________ __ @
____*_… ____***__*_______*
_*… _______^^_____*____
…___*__… …^^J^^_____… _*__
_*______^@^*J^@^… ___*____
___*___*^^@^… ^@^^^_____*__
*_____^… @^^J^@^J^^^^____*_
__… *__*^^J^*^@^*^^J^^^___… __
____^*^^^@^^^^@^^*… ^^^__*__
*__J^^^@^*^J… ^*^^@^*^J^____*
__@^*… ^^^J^^^@^^^*^^^@^*___
_*^^J^^@^… *^J^@^J^*^@^… ^^*_
_________^*M.M*^_… ________
__________ M.M___________
_ SEASONS GREETINGS __

88. 

(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·.SMILES:Click here to view full size
*When I think of you my heart smiles*
*-Just sending a smile your way*Click here to view full size
**I just wanted to brighten your day**
-:·’*:·..You make me smile ·’*:·br />-:¦:-·’*:··… ”*:·-:¦br />-Click here to view full size:-…. ‘*:…..”*:.-Click here to view full size…
Have a great weekend!
Love and hugs,

89. 

(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
¸.·… ´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·.Friends Click here to view full sizeClick here to view full size
*Count your life by smiles not tears*
**Count your age by friends not years**
**I just wanted to drop by to say**
-:·’*:·..Smile My Friends ·’*:·br />-:¦:-·’*:··. Enjoy.··”*:·-:¦br />-Click here to view full size:-…. ‘*:.The.”*:.-Click here to view full size… br />(¯`v´¯) Weekend
.`·.¸.·´
¸.·´¨¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·. Love and hugs

Nguồn Sưu tầm


About Le

Chỉ hướng dẫn những thủ thuật mình tự làm được...

Để lại bình luận của bạn!

avatar
  Đăng ký  
Nhận thông báo khi